Cine suntem


Bine ati venit la Centrul Medical Z3

In laboratorul de analize medicale al Centrului medical Z3 se pot efectua sute de investigatii diferite: teste de alergologie, biologie moleculara, biochimie,hematologie, imunologie, markeri endocrinei, ososi, cardiaci, tumorali, serologie, microbiologie, toxicologie, anatomie patologica.

Orice alt tip de investigatie care nu poate fi gasita in lista noastra de analize va putea fi efectuata la cerere de laboratoare subcontractante din Romania sau din strainatate.

Centrul Medical Z3 se afla in relatie contractuala cu CAS Constanta, clientii nostri beneficiind de analize gratuite in limita plafonului lunar atribuit laboratorului nostru. Pentru informatii in privinta situatie planului va rugam sa ne contactati direct. Mai multe informatii privind analizele disponibile asiguratilor CAS gasiti in pagina Sunteti Asigurat CAS?

Laboratorul Centrului Medical Z3 este certificat ISO 15189 si participa la programe internationale de control al calitatii Bio-Development SRL, Italia, Roeqalm.

Cu o dotare tehnica de ultima generatie, aparatura produsa de lideri mondiali in domeniu si cu un personal de specialitate experimentat, laboratorul Centrului Medical Z3 se remarca prin calitatea serviciilor medicale oferite.

 

Va asteptam in laboratorul nostru pentru recoltarea mostrelor sau pentru mai multe informatii.

Tehnician de laborator